sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Väriä ja vivahteita




Kiteen leiripäivät kuluivat muun muonitusjoukon parissa.
Nyt oli leirin johto tehnyt keittiöhenkilöstölle ison helpotuksen, iltapalajakoja oli siirretty muiden hoidettaviksi. Iso apu edellisiin leireihin verrattuna, vaikka olihan Susiraja2017 pienempi kuin vaikkapa edellinen leiri Tervossa.

Onhan tähän kesään mahtunut monta vivahdetta.
On ostettu ja vaihdettu, myyty ei mitään, mutta lahjoitettu sitäkin enemmän.
Kakkos asunto  odottaa putkiremontoinnin jälkeen tekemättä jäänyttä pesu-ja suihkuhuoneen täydellistä remontointia, mutta aikataulu venyy urakoitsijan kiireisen aikataulun vuoksi, mutta ei haittaa, asua voi siitä huolimatta, kun korvaavia tiloja on käytössä.
Siellä on maalaamista, ei toki pakollista, vaan oman silmän mukaista haluan.

On mahtunut Kevinin rippijuhlat, tapaamisia niissä merkeissä ja muutenkin, lapsenlapsen tulevasta vauvasta ihan tietokin, että tyttöä odotellaan. Ihania uutisia jos ja kun olis mahdollisuus olla mukana lapsen elämässä enemmän kuin isomummona jossain. Niinkin on, mutta en halua tyrkyttää isomummoutta, aika tehköön tehtävänsä ja kasvattakoon katsomaan omilla silmillä ja kuulemaan omin korvin ilman saneluja ja suodatuksia asioita joita kukin katsoo omasta näkökulmasta.  Elämässä on todella vivahteita joissa särmiäkin on hiottava, muutoin kalleinkaan timantti ei loista.

Ristiäiset, niihin ei ollut kutsuttu joten en muistakin seikoista johtuen ottanut osaa. Onnea vanhemmille ja lapselle.
Nyt olisi paneuduttava tas kirjallisiin tehtäviin, valittava isosta pinosta ne merkittävimmät, puhuttelevimmat ja syvällistä sielukkuutta kuvastavat osiot. Ei ole helppoa, mutta kun työ tehty voi arvioida ja vielä kerran tehdä muutoksia.

Ei ole heltee hellineet, mutta nyt paistaa ja lämmittää tuo luojan luoma lämmönlähde. Parasta kesän antia saa lähtemällä luontoon ilman odotuksia.

Ei kommentteja: