tiistai 20. tammikuuta 2015

Läpi tulee, kuin entisellä hevosella.

Talvella autossa on monta huomioitavaa seikkaa, ei vain nesteiden pakkaskestävyys, vaan kosteus auton sisällä muodostuu usein sekin hankaluudeksi kun pitäisi nähdä autosta ulos.

Pesin kesällä ikkunat sisäpuolelta sellaisella pesuaaineella joka on tarkoitettu pintojen desifioimiseen. Havaintoni mukaan, ei ole huurtunut lasit, mutta voi olla etten ole muutoinkaan kostetutta auton sisätiloihin kerännyt.
Peite jonka levitin auton päälle aiemmin, keräsi lunta ja kosteutta, kun sen sitten heitti auton tavaratilaan sai olla varma, että lasit huurussa heti kun autoon alkoi vähän lämpöä kerääntymään. Onneksi on niin hyvät tehot valittavissa puhalluksiin ettei pitkään ikkuna tukossa ole, jos ei mahdottomia vesiä auton lattialla ole.

Nytpä olen ommellut sydämiä tuulilasille. Tehosta en tiedä, kun en ole vielä autoon vienyt. Teinpä lahjaksikin, saa nähdä tuloksia.
Ei näin talvella paljon autoilua harrasteta. Joku jo jossain kaupan parkkipaikalla on tehnyt jäljen takapuskuriin, tai voihan se olla taskuparkissakin taopahtunut, joku joka ei halunnut siitä tietoa minulle jättää. Ei ne halpoja naarmuja ole, mutta onneksi ei mikään ole rikki.  Pihalla ei kukaan toivottavasti kolhi!

Personaltrainerin ohjeita tässä olen yrittänyt noudattaa. Kun muistaa venytellä ja lämmittää lihakset, ei tule niin lihaskipuiseksi kuin liikesarjojen jälkeen ennen tuli. Punnerruksia miesten tyylillä ja mukaillen, omaksi ilokseni kaikki, ei esitettäväksi, koska itsellensä sitä voimaa kerää. Kun vielä muistais mitä suuhunsa laittaa, kun on tuo todettu imeytymishäiriö vitamiinien kohdalla, samaan syssyyn hivenaineetkin, voi sanoa kuin entinen isäntä hevosesta, sama mitä syäöttää, läpi se ne laskee.
Isä sanoi sellaista hevosta läpipaskoksi.

Ei kommentteja: