torstai 14. toukokuuta 2015

Haittavaikutukset.


Pitkä on lääkkeen haittavaikutuksista kertova lista!
Ostin minulle määrätyn lääkkeen, mutta kun tulostin netistä suomenkielisen käyttöohjeen ja tietoja lääkeestä, meni kyllä hämmästyksen suu ja korvat auki. Voiko olla tottakaan!
Ensiksi metsästin tätä lääkettä kuukauden ajan eri apteekeista, lääkemääräys kun oli kirjoitettu tämän lääkenimen edelliselle versiolle, jota ei ole aikoihin ollut edes saatavana. Toinen lääkäri kirjoitti uudelle, saatavilla olevalle,uden reseptin, mutt mietinpä muutaman kerran onko tämä lääke lainkaan terveellistä?
Että sellaista apua vaivaani joka ei ole saanut edes diagnoosia, kaikki kun on kesken, mutta lääkemääräyshän on niin helppo kirjoittaa. Ehkä sillä saa jonkun luulotautisen jopa parantumaan kun uskoo lääkken voimaan, vaikka siitä olis enemmän haittaa kuin hyötyä.
Jos noista sivuvaikutusoireista vaikka kymmenen iskee kyntensä lääkkeen käyttäjään, kumpi on parempi, kärsi vaivasi tai ota niitä lisää. Tätä lääkettä käytetään kolesterolipotilaille joille normaalit kolesteroliläkkeet ( statiinit ) eivät tuo toivottua tulosta. Se on varma, että statiini lääkityksestä on myös niin vaikeita haittavaikutuksia, että moni on lopettanut lääkkeiden käytön tyystin, moni lääkäri jo todennutkin niiden haitat, uutta se ei ole, mutta niistä ei potilaille kerrota.

http://www.terve.fi/kolesteroli/statiinit-aiheuttavat-lihaskipuja

Jotkut lääkärit ovat jopa ehdottaneet potilaalle lupumista statiineista, koska lopultakaan ei ole mitään tieteellisestikään varmaa siitä, että vain kolesteroolilla olisi vaikutusta sydän sairauksiin, kun syitä on muitakin, kaikkia ei edes tunneta. Tutkijoille olis kyllä muutakin täitä kuin tutkia sitä, montako kananmunaa ihminen voi turvallisesti syödä. Sekin tulos kun on niin ja näin eikä koskaan oikein.

Seuraava minkä teen, on oman rikkihappoarvoni tutkiminen, Siihen on olemassa pillerit joilla sekin selviää ilman mahaletkun nielemistä.
Saamaani lääkettä tuskin sittenkään alan jatkuvasti käyttämään, kokeillahan sen vaikutusta voi, ellei heti ola asiaa pii paaauton tilaamiseen. Lääkemyrkytys on aina mahdollinen kun joutuu happosalpaajien kierteeseen.

Että turvallisia haittavaikutuksia vain. Perunaa syömöllöä tietää, että siitä lähtee nälkä, mutta lääkkeitä syömällä usein henkikin.