tiistai 7. heinäkuuta 2015


Feenix 2015 Tervo. Ruokailun jälkeen tiskataan.... tässä huoltojoukko juuri kantanut vesisaavit paikoilleen ja ruokailu sisätiloissa on vasta alkamassa.

Eipä siinä ruokatunnin aikana paljon kameraa ennättänyt märkiin käsiin etsiä, joten kuvasin sitä alkua. Taustalla oleva katos on kenkiä varten, sisään aina ilman kenkiä!

Niin se meni tämän kesän leiriviikko ilman kummemmpia kommelluksia omalla kohdalla. Viimeisenä keittiöpuolen talkoolaisena ajelin pois pihasta, kun sain lattian pestyä ja eväät autoon. Kovin jäi hiljainen piha, vain ruokakontin kylmäkone hurisi suureen ääneen hyvästejä, siinä se kaiken viikkoa oli äänessä ja säilytti kylmänä maidot ja makkarat.

Linkin kautta kuva Kontista.
https://www.facebook.com/ispanu/photos/ms.c.eJwzNDA0NTY1MTU2NzYxNLMwMNIzRIiYmoBEAH4EBwc~-.bps./10153545373416802/?type=1&theater

Palokuntanuoret ja aikuiset ovat mukavaa porukkaa!

Kotimatkalla ihailin maisemia, otin valokuvia ja ajelin kotiin väsynein jaloin. Kyllä siellä kantapäät levisi ja pituus lyheni! Jalkatyötähän se on käsillä tekemisen lisäksi. Hurraa, painokin putosi, vaikka ruokaa oli kolmesti päivässä ja kahvia melkein kaiken aikaa. Osasinpas säännöstellä eikä nälkä yllättänyt.
Tälle päivälle omat puuhat, eilisen vaihtuessa uuteen päivään. 
Katsotaan onko päässä jäljellä yhtään ajatuskuviota, virkkaustyö kun ei nyt sujunut, sormet puutuivat.



Näiden matkakuvien myötä hyvästit tälle leiriviikolle.