sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Nakuilua aamusta iltaan...
Kuvan otin Tartossa, mutta onhan tullut nakuiltua täällä kotona.
Tuskallisen kuumaa on sisällä, ei auta ikkunoiden aukaiseminen, lämmintähän sieltä ulkoa sisään pukkaa.

Lehdissä on viime aikoina puhuttu alastomuudesta enemmänkin.
Ihan artikkeli siitä mitä kotona saa tehdä ilman rihman kiertämää. Toki minäkin pieniä riepuja päällä pidän vaikka osittaista nakuiluahan sekin on. Ei ole kiva olla ihan alasti. Se tuntuu jotenkin oudolta, ja saunasta tultuakin on heti etsittävä jotain peittoa keholle. Joillakin tuntuu, ainakin uutisten perusteella olevan melkoinen kiusaus esiintyä muille, esitellä lihaksia tai muita normaalisti piilossa olevia kehon ulokkeita alastomana tanssien.
Oikein sadetanssia ilman viittaa.

Ukkostaa, sehän nyt on selvää helteiden jatkuttua näinkin pitkään.
Kukahan oppisi ottamaan kaiken salamoinnin ja jyrinän muodostaman voiman tehokäyttöön. Kai sitä moni sukupolvi on jo miettinyt.

Nyt kun on alettu tutkimaan jopa satoja vuosia sitten tapahtuneita laivojen uppoamisia, syitä niihin, ja laivojen lastihan nyt tietenkin tutkijoita kiinnostaa. Juuri kuuntelin telkkarista selostusta sataman rakentamisesta ja siitä työstä jonka silloin sukeltaen työmiehet tekivät.Kuka tietää vaikka heillä olisi ollutkin jokin keino olla veden alla kauemmin kuin mitä hengitystä pidättämällä siellä voi viipyä.

Kuka tietää, ja voipa sanoa ettei kukaan tiedä sieltä ihmisen alkuhistoriasta ja vedenpaisumuksen edeltävästä ajasta ja silloisten ihmisten keksinnöistä ja viisauksista. Sanotaanhan, että kaikki mikä on olemassa, on jo aiemminkin ollut.
Liian pienet aivot minulla miettiä moisia. Saisinpa vain kaiken suunnittelemani itse toteutettua. Ei ne paljonkaan järkeä kaipaa, järjestelmällisyyttä sitäkin enemmän.

Ei kommentteja: