perjantai 13. kesäkuuta 2014

Selkäjumppaa.

Ei sitä ihan joka päivä tule edes mietittyä kuinka paljon oma toiminta auttaa oman kunnon ylläpitämisessä.
Siirsin tässä selänhoitovälineeni pois näkyvistä ja ei mennyt monta viikkoa kun selkä alkoi osoittaa mekkejä lihaskunnon romahtamisesta.
Vatsalihastenkin kunto on melkoisen tärkeää selkälihasten kunnolle. Molemmat tukevat toisiansa. Poikittaiset vatsalihakset ne veltostuvat käytön puutteessa ja selkä painuu kasaan istuessa.

Enää en jätä mitään väliin, selkä kipeytyi autolla ajaessa, enkä montaa sataa kilometriä kahtena päoivänä peräkkäin autossa istuin, vaikka tulihan niitä muutama sata, ei siitä mihinkään pääse.
Nyt on psakko hoitaa itseään. Kaikki nuo asunto ja mökkiasiat saa nyt siirtyä syrjään. Mökin myyn  ja asuntokin joutaa siinä samalla, kun ei näy nuo nyky asukkaat asioistansa huolta kantavan. Vuokranmaksu unohtuu tärkeämpien henkilökohtaisten menojen tieltä, ja vuokranantajahan se saa kärsiä.

Ei ole ensimmäinen vuokralainen, mutta melkoisella varmuudella viimeinen joka noin menettelee!
Omakin asuminen on siinä kiikun kaakun, missä liikun.
On suunnitelmia ja uusia tuulia, saas nyt näkee mitä muori tekee.
Perhettä kun ei ole, on kevyt lähteä minne vain.

Nyt on ruohonleikkuutakin harrastettu, voihan sitä hiukan tehdä sellaistakin kun on kesä.
Onneksi meillä ei ole hyttysiä! Eilen oli yksi eksynyt autoon ja tiedän, että se tuli Rengasliikkeessä, siellä kun etu oven lasi oli auki ja miehen ympärillä pörräsi hyttyslauma.  Minusta eivät tykänneet.

Se on ilta nyt, virastot kiinni ja olis pitänyt muistaissaan yksi puhelu vielä soittaa.
Onhan tekemistä ensi viikollekin.

Ei kommentteja: