keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Ollaan vaan.

Mittari näytti + 3,2 tälle aamulle. Jossain se on voinut  miinus lukemaakin näyttää, niin on viileä säärintama menossa maamme yli, vai jääkö päälle, kuka tietää.
Tuli leikattua kesätukka. Oli jo kuin rotan häntä, pitkä ja malliton. Roikkuu kuin hevosen häntäjouhet, sanoi eräs poninhäntäänsä, mutta minun haituviani ei voi mitenkään verrata vahvoihin häntäjouhiin.
Nyt lippis päähän ja baanalle, ei tarvii paljon kiharrella, kiharaa riittää.

Suunnittelin Juhannusreissua, mutta ei, suunnittelemallakaan en vielä tiedä mitä teen.
Eilen laitoin mielestäni lämmintä ylle, mutta heti tuli tuulessa ja sateessa vilu kun autosta lähdin. Kesällä voi olla vilu ja hiki, mutta ei kumpikaan ole liiallisena hyvä.
Lomasuunnitelmia ihmisillä on juuri tälle ja seuraavalle viikolle melkoisesti. Koulujen päättyminen on lapsiperheellä aina järjestelyä ja suunnitelmia. Harvalla lapsella on paikkaa  minne mennä arkipäivinä kesäloman aikana.
Pitäiskö tas alkaa puistotädiksi. Se oli ihan kivaa puuhaa, puistossa lasten kanssa, leikkiä ja puuhaa josta lapset olivat innoissaan. Aikaa sekin, katukin maalattiin.

Suunnittelematonta lomailua, sitä se on elämä parhaimmillaan. Tekee mitä haluaa ihan suunnittelematta.
Aurinko juuri suunnittelee nousevansa korkeammalle, viereisen talon seinään lähettää valoa ja taivas on pilvetön. Joko tänään on poutaa?


Ei kommentteja: