torstai 3. joulukuuta 2015

Lliput ja loma maksettu.

Kai se tammikuussa jo talvikin saapuu, nyt tuntuu kyllä matalapaine laskeutuneen kylien ja talojen ylle.
Oma matalapaine kohosi korkeapaineeksi kun löysin lomavaraukselle kohteen.
Irlannissa asti on toimisto jossa alennuksia ja tarjouksia käsitellään, mutta onhan tarjous vielä voimassa, kun 5 joulukuuta mennessä on varaus tehtävä. Ehkä se sieltä hoidetaan ja toiveeni täytetään. Puhelua odotellessa...

Unista sanotaan, että ne ovat jatkumoa sille mikä on valveilla jäänyt käsittelemättä.
Tuota selitystä en ihan heti usko, koska yleensä en iltaisin ajattele sellaista mitä uni näyttää.
Viime yönä olin junamatkalla kohti Krimiä. Ihmeellisesti ne maisemat junan ikkunasta katsoen olivat kuin olisin katsonut filmiä tai kuvia Venäjän laajasta maasta. En ollut kyllä Venäjän matkaa ajatellut.

Niin, nyt tuli vahvistus Lapin lomasta, maksu on hoidettu ja jos seuralaisella sattuu olemaan kani tai koira, senkin saa huoneistoon viedä 30 euron siivousmaksulla. Sitä en minämaksa kun ei ole lemmikkiäkään. Kesti se aikansa että 50% alennus oli saatu koodattua Irlannissa ja varaus Suomeen hoidettu. Kaikki kunnossa, palataan asiaan.

Unesta piti puhumani.
Olen usein nähnyt unta miesvainajasta. Teemme ja touhuamme yhdessä, mutta koskaan emme juttele keskenämme, vaikka puhumme unessani muille paikalla oleville. Sitä olen usein herättyäni oikein ihmetellyt itsekseni. Ei kai hänellä ole mitään katkeruutta josta olisi vihainen, meillähän oli kaikki
asiat puhuttu puhki ja poikki, riidelty ja sovittu 36 vuotta kuitenkin rakkaudella.

Äitini tulee useinkin uniini.Side välillämme ei ole katkennut, napanuora on näkymätön side ja koettu elämä kantaa muistoja uniin. Tervetuloa uniini kaikki rakkaat. Kukaan ei ole tullut säikyttämään, vaan ikäänkuin vahvistamaan uskoani siihen, että kerran me vielä kohtaamme.... uskokoon ken haluaa.

Nyt kun tänään olen varannut A-hytin Tukholman risteilylle ( toivottavasti ei laineet lyö liian kovasti laivan kylkiin, eikä pakkanen pilaa kaupunkiretkeä) ja pohjolankin loma on järjestyksessä, kelpaa tässä saunan jälkeen nyt syödä maksakastiketta lisukkeineen ja hörpätä kahvia päälle. Ilta tuo uudet kujeet.