maanantai 7. joulukuuta 2015

Päivitystä

Pikkujoulu vietettiin iloisissa merkeissä.
Mukana oli yllättävän paljon nuoria palokuntalaisia seuralaisineen. Vain me palonaiset olemme jo kaikki ikääntyneitä, eikä mikään houkutin saa Kangasniemellä nuoria naisia liittymään joukkoomme.  Kyllä puheenjohtajamme jo heittikin ilmaan ajatuksen, jos olemme liian sissäänlämpiävä joukko, mutta se ajatuskaan ei saanut kannatusta.
Keväällä on kehitettävä jokin raflaava tapahtuma aatteen ympärille lisäksi kun yhdistys täyttää 30 vuotta on juhliakin tiedossa.

Jälleen näimme mielenkiintoisen kuvakavalkaadin pelastuslaitoksen eri tehtävistä Kangasniemen kunnan alueella. Valitettavaa on, että vuoden aikana onnettomuuksissa tapahtui 2 kuolemaan johtanutta onnettomuutta. Palokuntalaisilla yksi murtuma ja yksi palanut polvi. Muonitusta ei monta kertaa pojat tarvinneet.

Sunnuntain Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet sujuivat monella paikkakunnalla sateen merkkeissä, niin Kangasniemelläkin. Lippukulkue tuli kirkosta suoraan kunnantalolle jossa pääjuhlaa vietettiin.
Kiitos ohjelmasta. Hieno juhla kahvituksineen ja näyttelyineen.

Vuoden poliisi kätteli Sirpa vaimonsa kanssa Presidentti parin. Lauantai iltana he olivat palokunnan pikkujoulussa ja toivottelimme heille mukavaa Linnan reissua.  Mukava pariskunta.

Tänään on lämmintä leipää, juuri uunista otin ja maistelin, hyvää siitä tuli, kauraleivästä.
Huomenna silmälääkärille... saa näkee näenkö?