sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Risteilykö vai hotelli.


Bangkokiin olisi kiva asettua koko talveksi, mutta taitaisi minulla tulla ikävä kotiin.
Katselin sieltä RCI pisteillä saatavia hotelleja, eikä taida olla kolkkaa jossa ei sellaista olisi tarjolla.  Pitäisi vain tilata hyvissä ajoin, koska ne ovat melkoisen suosittuja etujen käyttäjien parissa.

Sain käteeni esitteen uudesta Costan risteilystä, hintaa kyllä enemmän kuin viimeksi tehdyllä matkalla, mutta onko halpa hinta ainoa kriteeri, sitäkin pitää miettiä. Muuten kiva, mutta suomalaisen oppaan mukanaolosta olisi etua, kaikki olisi helpompaa ja matkasta saisi enemmän irti. Ei minua kyllä päätä palele, vaikka lähtisin yksinkin, aina on selvitty ja ei minua kukaan myy ja ostajiakin harvassa. Ellei mitään tee, ei mitään saa, ei edes tikkuja käsiin.

Tässä on tätä tuumailua, moni asia pitäisi saada loksahtamaan kohdalleen ennen matkojen tilaamista ja matkaa. Onhan tässä kyllä tuo Turkin matka ihan ovella. Enpä ole noissa Turkin ja Espanjan kohteissa edes ajatellut lomailevani, mutta näinkin voi käydä kun kohtalo tarttuu ohjaimiin. Sattuman kauppaa sanoisin.
Seuraava syksy voi jo avata maailmaa enemmän, kun tarkasti elää ja säästää saadessaan.

Kovin ei lämpö hivele poskipäitä tuolla ulkona, mutta lenkillä parempi kuin päivätansseissa. Ajomatkat hirvittää, mutta kunhan pääsee alkuun tämä talvikausi kaikilla rintamilla on tanssipaikkoja ehkä enemmänkin täällä lähistöllä. Ainakin siellä pohjoisessa, taitaa olla kilometrin säteellä montakin, ja siellä ei välimatka minnekkään ole pitkä, kuten täällä. Voi miten toisella tavalla siellä meneteltiin tanssipaikalla, täällä on se kyräily ja kuppikuntamentaliteetti vallalla, jos et ole piireissä, olet niiden ulkopuolella. En kuulu piireihin, eikä kai ole mitään parempaa tarjolla niissäkään.

Monta ovea olisi avoinna uusien harrastusten ja toiminnan pariin, mutta toistaiseksi pysyn tutuissa ja turvallisissa. Ainoa mitä harkitsen, on palokuntanaisten toimintaa toisenkin palokunnan alajaostossa. Muita tuumitaan ja harkitaan. Lomamatkastakaan kun en yksin voi mitään sanoa, täytyy odottaa mitä toisella osapuolella on mahdollisuus toteuttaa, sitten yhteistuumin ja voimin aikeesta tekoihin.

Vuokralaiset pitäisi saada, parille pariskunnalle näyttö tuohon alkuviikkoon, katsotaan poikiiko sopimuksen vai laitanko myyntiin koko kämpän. Sitäkin asiaa on pakko tarkastella ihan tosissaan, tyhjä kämppä merkitsee vain menoja.
Tuo Bangkok kiehtoo, rikkaus ja köyhyys käsi kädessä, mutta jotain siinä on mitä haluaisin kokea enemmän.

Ei kommentteja: