sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kiirehdi pimeille hinnoille.

Kiirehdi pimeille hinnoille, julistaa sähköpostin otsikko.
Mielikuva pimeistä hinnoista on sellainen, ettei kiinnostavuutta synny tuolla mainoslauseella.
Työn teettäminen pimeillä hinnoilla, ilman veronpidätyksiä ja muita maksuja, on sitä pimeimpää hintaa jota ei kannata suosia.

Pimeällä hinnalla teetettyyn työhön ei saa takuuta, eihän sitä ole teetettykään, ei ainakaan mitään maksettu!
Takuulla tai ei, halvalla voi teettä jos luottaa laatuun, samoin ostaessa. On vain yleinenkin mileikuva se, ettei hyvää saa halvalla, laatu maksaa alehintaisenakin.

Olen suunnitellut uusivani huonekalut, halvalla saa lastulevyä jota useimmissa kalusteissa on käytetty ja kuitenkn puhutaan puusta. Kun nojatuolin toppauksien alta näkyy puu jalat, saa tuote nimen puukaluste! Katso ny, jalat komeaa koivua!
Ehkä sitten kun muutan, myyn täällä kaikki huutokaupalla, enkä ota mukaan mitään millä ei ole tunnearvoa enemmän kuin hinta-arvo olisi. Katsellaan, kaikki on auki ja tietä riittää muuttaa kauaksikin. Mitä vähemmän tavaraa, sen halvempi muutto. Varmaa ei ole mikään, epävarmoja asioita senkin edestä.

On hienoa istua sisällä jakuunnella hiihtokilpailuselostuksia telkkarista nyt, ei se kuva ole niin tärkeä.
Ulkona onkin pääkallokeli tuolla sivuteillä. Ei olemitään mieltä luistella kävellessä, kun liikuntaa saa sittenkin muillakin tavoin kuin kävellen. Hikijumpasta jo kokemus tänäänkin, vaikka hiukan tuo rytmihäirö asettaa rajoitteita, rinnassa on ajoittain kuin ylikierroksilla käyvä epätahtinen moottori joka jyskyttää ja pätkii. Nekin vaivat ovat jo tulleet tutuiksi, syy aina vain jossain lääkärikirjan yhteenliimautuneiden lehtien kätkössä, kun ei löydy selaamalla.

Olisi ikävää jos joku kääntäisi telkkarin aina toiselle kanavalle kun minä haluan jotain katsoa. Oli aika, että teki mieli ottaa kaukosäädin omaan taskuun,kun telkkarissa vaihtui kanava kaiken aikaa.
Minulle se ei sittenkään ole niin tärkeää katsoa telkkarista sarjoja, mutta jos jotain alan katsomaan, haluan katsoa sen ohjelmana loppuun, sitten jo saa kanavakin vaihtua tai koko vempele kiinni.

Nyt katsomaan paroviestien loppukisoja.