torstai 12. maaliskuuta 2015

Näkemättömät viestit, omaa tohelointiakin.

Sähköpostien ihmeelliset tiet, mistä noita mainoksia riittää?

Minulle kuten varmasti monelle muullekin sp käyttäjälle tapahtuu omituisia piiloleikkejä viestien kanssa.
Pitäisi olla vain yksi sp osoite, mutta suosituksien mukaan kaikelle ns. virattomalle postille pitää olla oma osoitteensa, koska sellaiseen laatikkoon tulvii esim, kaikkiin kilpailuihin vastaamisesta jälkiseurauksena olevat mainokset ja muut julkaisut jotka vain täyttävät laatikon.

Ohjeiden mukaan avasin sp laatikon gmailiin, kuten sen ihka ensimmäisenikin aikoinaan kun olin vielä soneran asiakas ja se oli omalla nimellä oleva virallinen sp osoite.
Kun en ole Soneran asiakas, ei ole enää sitä sp osoitetta, mutta sekaannuksia sekaantumisien jälkeen on taas ollut. En ikinä liity mihinkään ohjelmaan josta tulvii kyselyjä, kaavalleita, arviointeja, arvioitavaa jne. sekalaista vietiä joita en ole enää jaksanut edes avata. Sinne sekaan on jäänyt sellaistakin minkä olisi halunnut säilyttää, eli vastata, mutta jonnekin on viesti kadonnut, tai olen vastannut niin etten itsekään tiedä. En kyllä vielä niin huonomuistinen ole tietääkseni, sekoilen ihan muutenkin, kuin koko ikäni, kaksi asiaa meneillään, kolmas jo mielessä.
Ihmissuhteissani olen uskollinen, muuta asiat jakautuvat kuin joen virtaama virran keskellä olevan saaren kahta puolta.

Harmittaa niin peevelisti.
Nyt kun ei ole tullut niitä vaatimusviestejä, haluaisin pysyä kärryillä muun postin kanssa.
RCI tarjoaa yhden loman ostajalle yhden ilmaisen loman. Sekin viesti jäi lukematta, mutta sisko lähetti kopion omasta viestistänäs; Oletko sanut tämän jne.

Sama  juttu puhelimen kanssa. Minä kun en kirjoittele tekstiviestejä, saan kyllä tarjousviestejä DNA:lta ja muilta firmoilta joille olen abtanut luvan lähettää mainoksia ja ilmoituksia. Joskus vilkaisen jos sattuu korviin kuulumaan puhelimesta kilahdus viestin saapumisesta, mutta tuo vanha Nokialainen kun ei aina edes muista kertoa viestin saapuneen, vaikka eilen, jää senkin lukeminen sattuman varaan. Puheluihin yritän vastata, niin... vastaan jos nyt soitat, sanoo laulukin.

Kaikki eivät vastaa, soitin tuossa siskollekin, mutta kun imuri huutaa, ei kuule, soitin uudelleen, aina pitää tietää mikä on kun ei vastaa, vaikka ei muuta asiaa olisikaan.
Toiseenkin numeroon soitin, no, ei vastaa...
Mitäpä tekis, poistan käytöstä turhat sp. laatikot, riittäköön yksi, roskapostisuodatin palvelkoon.
Sekään ei toimi. Ilmoitin Tori.fi;n sivulla talon myynnistä. Eräs kyseli miksi en ole vastannut, no, se hänen lähettämänsä kysely oli roskapostien joukossa, vaikka Tori.fi oli sallittujen lähettäjien luettelossa.
 Talo meni kaupaksi, paljon muutakin, ja vielä riittää Tori.fiN sivuille tarjottavaa, vielä on huuhollissa paljon liikaa tavaraa.
Toivon mukaan löydän viestit joihin haluan vastata.