torstai 28. marraskuuta 2013

Kiertely, vaan ei ostelu.

Keskusteluja, suunnitelmia, jäsenasioita ja muuta kivaa.
On kiva kierrellä kaupoisa ostamatta mitään. Ei, ostinhan minä sälekaihtimen yhteen ikkunaan ja oveen.
Olihan ne jo, mutta vein ne systerille, nyt on minullakin.
Katselin uutta sohvaa, löysinkin, mutta parempi harkita kuin katua.
Venäjänkielinen CD saa uudet sanat, jos saan vielä muutaman päivän aikaa.  Ei  mikään suora käännös, vaan säveliin sovitettu romanssi. Tahtijakoa vielä sanoituksen kanssa tasattava, sitten lisää asiasta.
Melkoisesti on nyt kirjallista materiaalin samoissa kansioissa, ja kuvia siivottu roskiin oikein urakalla.
Koneen siivousta ja oman pään selvittelyä, materiaalin uudelleen muokkaamista, kuvien tulostamista ja lähettääkin niitä voisi, mutta kun kaikilla kuvia tilanneilla ei ole edes tietokonetta. Ne on vaan tulostettava paperikuviksi.
Yksi Lapin matka on jo musiikin kanssa CD:lle tallennetuna "pienoiselokuvana" kuten Erkki sanoi. Sekin pitäisi kopioida vielä muutamalle DVD:lle ja jakaa tilanneille. Ennättääkö tässä enää ruoka laittamaan? Ei haittaa. Ruisleipää ja voita päälle, ei kaipaa muuta kuin ylähuulen ja puraisun.

Nyt pitää ravintolassa jo tippikin maksaa pankkikortilla.
Taidan maksaa tasarahalla, kun minunkin pitää tulla toimeen sillä minkä saan, mistään lisätöistä ei minulle ainakaan kukaan mitään maksa, mutta en ole pyytänytkään. Kaikkea sitä näkee kun liikkuu muuallakin kuin omassa köökissä.
Ruoka ei maksa paljon, jos harkitsee mitä ostaa, ja käyttää tarjouksia. Niistäkään ei ole mitään hyötyä, jos niiden perässä ajelee pitkin kyliä. Kulut vie hyödyn.


Ei kommentteja: