tiistai 5. marraskuuta 2013

Hukkuva haluaa hukkua.

Vakavasti ottaen ei tulisi elämästä mitään.
Pitää välillä hassutella ja nauraa.
Vaan mistäs naurat, kun monet elävät niin ryppyotsaisesti ja itseään täynnä, että eivät hyväksy pientäkään leikin laskua.
Tuolla keskustelu foorumilla, ikä ihmisten omalla palstalla kuohuu kuin pahemmassakin putouksessa. Joku on nyt niin sydän vertansa myöten loukkaantunut ja valittaa valittamasta päästyäänkin, kuinka tuo toinen, nuo toiset. Alkua en tunne, mutta tietäen tuon palstan toiminnan, olen varma, ettei se alku ole kummoinen. Hän, uutena mukaan tullut otti itseensä sellaistakin mikä oli alkujaan tarkoitettu palstan yleisenä mainintana. Sellaisia henkilöitä on aina mukana kaikessa toiminnassa.

Ellei ymmärrä lukemaansa oikein, ei olisi syytä aloittaa väärin ymmärretyn perusteella tuollaista rumbaa. Olkoonkin, että joku on pahastikin sanonut, eihän tuo ole vaarallista, mutta vaatii, paitsi itsensä, myös toisten virheiden hyväksymistä. Ei ole kivaa, ei jaksa ymmärtää.
Sota on valmis kun kaksi taistelee ja puolustukseen liittyy molemmin puolin tuntematon joukko joka muuntautuu ja muuttuu tilanteen mukaan pirulliseksi puolustus ringiksi jonka osallistujien lukumäärä on lukematon määrä nimiä, sananpätkiä joita voi olla joka viestille omansa.
Hullun hommaa, sanon minä.

Alkoi puolustuspuheenvuoroja sisältänyt juttu. Joukko yritti puhua palstan rauhan puolesta ja auttaa "kiusattua", mutta eikös tämä juossut karkuun ylläpidon selän taakse, halusi hukkua ja hukuttaa.
En ota enempää kantaa ko. rouvan asiassa, koska huomasin, ettei hän sittenkään ole muuta kuin omaa kantaansa. Anteeksi sana ei kuulu hänen sanavarastoonsa tuossa jutussa. Minua ei ole loukannut, ainakaan tietoisesti, mutta muita joita syyttää loukkauksista. Joita oli tai ei, kuka senkin selvittää.

Tässä elämän arjessa pitää olla oma nahka parkittu ja aina on hyvä muistaa, että vasta puolella on mahdollisesti herkkä hipiä johon ei voi kuin hellästi puhaltaa. Tiedän kuinka vaikeaa on yrittää puhua asioista niin, että sitä hipiää ei mitenkään raavi rikki. Aina ei onnistu. Olen tottunut sanomaan asioista niiden oikeilla nimillä, sanojen nieleskelminen ei ole minun juttuni.

Hulluttelun halua. Tänään oli tarkoitus lähteä hulluttelemaan päivätanssien merkeissä. Muutin suunnitelman kotielämän ja oman olon kannalta helpommaksi, jään kotiin, tanssitaan huomenna.
Illalla satoi lunta. Kaunis valkoinen kerros jäi maahan, mutta loskaahan se tänään on kun lämpötila vain kohoaa.
Siirsin "selkäjumppavälineeni" olohuoneeseen ja nyt voin aamu uutiset katsoa samalla kun selkälihaksilla on työvuoro. Minähän saan vain istua ja käyttää käsillä ja jaloilla laitetta. Paitsi, pitäähän siinä olla ajatus ja tahto ja voima mukana. Selän kunto alkoi olla romutus asteella, mutta eiköhän tämä kotikuntosali taas vaivan paranna.

Kun lihakset tukevat rankaa on liikkuminenkin helpompaa. Lihasta ei ole höllyvä vatsa ja roikkuvat posket, ne ovat minulle kuin etikan juontia. Niitä en halua, enkä ihaile, pois ne minusta ja minulta.
Aamulenkki, kunhan tuo kello vielä tunnin raksuttaa.


Ei kommentteja: